Doornroosje
loader

Four Decade Tour

Joe Jackson

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Joe Jackson heeft ruim twintig albums op zijn naam, en met name in Nederland stonden deze veelal hoog in de albumlijsten. Tijdens deze Four Decade Tour put Joe Jackson uit vijf albums die ieder staan voor een decennium: Look Sharp (1979), Night And Day (1982), Laughter And Lust (1991), Rain (2008) en en het nieuwe album Fool dat begin 2019 uitkomt.

Met zijn reeks hits uit de jaren tachtig, waaronder ‘Is She Really Going Out With Him’, ‘Real Men’, ‘A Slow Song’ en ‘Steppin’ Out’, drukt Joe Jackson ook nu nog jaarlijks een flinke stempel op de Top 2000. Zijn eerste hits scoorde hij als new wave artiest, maar over de jaren haalde hij zijn invloeden uit allerlei genres als  jazz, reggae, en salsa. Als componist maakte hij ook klassieke muziek en diverse filmscores. Live geeft Joe Jackson keer op keer een andere draai aan zijn songs met inventieve arrangementen. Zijn grootste hit haalde hij in Nederland met een a-cappella live versie van ‘Is She Really Going Out With Him’, 9 jaar nadat dit nummer voor het eerst in de hitparade stond. Sinds 2008 is hij weer herenigd met zijn bassist van het eerste uur, Graham Maby. Teddy Kumpel (gitaar) en Doug Yowell (drums) maken zijn band compleet.

Let op: Dit concert vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging, en het is een sta-concert met een beperkt aantal zitplaatsen.

Bekijk de foto's