Doornroosje
loader

Drift Witte Donderdag

John Talabot + Mattheis – live + Reza Athar

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets a € 16,00 zijn verkrijgbaar via www.driftomtedansen.nl

Tijdens de laatste Drift Witte Donderdag in het ‘oude’ Doornroosje, presenteren wij met trots een 4-uurs set van John Talabot! Ook deze editie belooft weer een nooit-meer-naar-huis-ervaring van het bovenste plankje te worden.

John Talabot zit de laatste jaren in een razende rush. Sinds zijn debuutalbum Fin iedereen snakkend naar meer achterliet, is hij één van de meest gewilde housejocks van ’t moment. Een wereldtour met The XX en een overweldigende DJ-Kicks albumrelease onderstreepten zijn uitzonderlijke klasse. Als dj staat Talabot altijd zijn hombre, met parels van platen en skills om van te kwijlen. Diepe, soepele en zwampende sounds galore.

De opening van de avond komt op rekening van upcoming Nijmegenaar Reza Athar. Reza is onder meer bekend van de Amsterdamse Horizon parties, waar hij ’n lans breekt voor gevoelig, origineel sferisch geluid. Dit wordt ’n dromerig dansbare ervaring. Daarnaast komt Mattheis live doen wat ‘ie ’t best doet. Bekend van onder andere de epische track Prism1, die gretig wordt gedraaid door onder meer James Holden, is Mattheis een man van het moment én de toekomst.

Ook de kleine zaal wordt uiteraard voorzien van ’n smaakvolle selectie selectors. Daarover later meer.

Drift Witte Donderdag 2014 is, zoals gezegd het op een na laatste Drift-evenement in het ‘oude’ Doornroosje. Met dit gegeven én de bazige line-up in ons achterhoofd, geloven wij dat dit wederom een juweel van een nacht wordt!