Doornroosje
loader

Jonathan Jeremiah + Sofie Winterson

Jonathan Jeremiah komt op vrijdag 1 juli met zijn twee bandleden een ‘unplugged’ show geven in Openluchttheater De Goffert te Nijmegen.

Let op! In verband met de openingsceremonie van de Special Olympics in voetbalstadion de Goffert, zijn er enkele noodzakelijk wijzigingen in het tijdschema concert van Jonathan Jeremiah.

20.00 uur – open
20.30 uur – Sofie Winterson
21.30 uur – Jonathan Jeremiah

– De Steinweglaan en de Busserweg zijn vrijdag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Parkeren is wel mogelijk op de parkeerplaats aan de Weg door Jonkerbos (gratis, 10 min lopen) of het CWZ ziekenhuis (na 20u gratis, 15 min lopen)

– Zitplaatsen in het theater zijn overdekt. Paraplu’s zijn niet toegestaan.

De Britse folk- en soulzanger Jonathan Jeremiah werd bekend met nummers als ‘Happiness’ en ‘Lost’ en met zijn albums ‘Gold Dust’ (met het Metropool Orkest) en ‘A Solitary Man’. Op zijn twintigste vertrok de Brit naar de Verenigde Staten waar zijn ontwikkeling als artiest eigenlijk pas echt begon. Hij liet zich inspireren door artiesten als Cat Stevens, James Taylor en Scott Walker. Voor zijn derde langspeelplaat ‘Oh Desire’ keerde hij terug naar zijn thuisland om daar de studio in te duiken voor nieuw materiaal waarbij hij zowel de rol als songwriter als producer op zich nam. Op ‘Oh Desire’, dat vorig jaar verscheen, voeren folk en soul wederom de boventoon. Met zijn lichte baritonstem heeft Jeremiah in de verte wel wat weg van een jonge Burt Bacharach.

De Amsterdamse multi instrumentalist Sofie Winterson vestigde in 2015 de aandacht op zich met de prachtige video van ‘Dreams’, een melancholische coming-of-age video die verscheen via Nowness. Ze creëert live een sferische wereld en zet zo solo een bijzonder live act neer.

Let op! Deze show vindt plaats in Openluchttheater de Goffert. Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Bekijk de foto's (Sofie Winterson)
Bekijk de foto's (Jonathan Jeremiah)