fbpx
Joost

Joost

+ Brunzyn

vrijdag 7 oktober 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 7 oktober 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
19:45 uur

Bekijk hier de foto's door Maren van der Burght!

Joost Klein
Joost Klein
Joost Klein
Joost Klein
Joost Klein
Joost Klein
Joost Klein
Joost Klein
Brunzyn
Brunzyn

Joost is terug! De twintiger uit Leeuwarden heeft een nieuw album met nog steeds dezelfde energie. De muziek van Joost zit ergens tussen rap en pop, met een gezonde dosis humor en tomeloze energie, zo bewijzen singles als ‘Ome Robert’, ‘Papa en Mama’ en ‘Albino’. Eigenlijk is Joost nooit helemaal weggeweest. Hij kwam als een kanonskogel de scene in en is niet meer weg te denken, ondanks dat zijn laatste album uit 2019 stamt.

De afgelopen periode genereerde Joost steady output die te zien is op zijn Instagram en Youtube-kanaal. Deze creatieve duizendpoot kwam onlangs met zijn nieuwe single ‘Wachtmuziek’. Joost is nog altijd moeilijk in één hokje te plaatsen en maakt even makkelijk featurings met Donnie als met De Kreuners. We hebben de afgelopen jaren al een paar keer gezien dat Joost gegarandeerd de boel op zijn kop zet, dit wil je niet missen.

De avond wordt afgetrapt door Brunzyn. Brunzyn is een artiest uit Vlaardingen (a.k.a. 3134) en tevens vicepresident van Albino Sports (Independent Label). Na al zijn hele leven hiphop te hebben geluisterd, rapt hij nu met relativerende teksten over blazende beats, waardoor Brunzyn het publiek altijd weer weet te verrassen.

genre

pop, hip hop, rap

media

Joost

vrijdag 7 oktober 2022

placeholder