fbpx
Afbeelding voor Joost

Joost

vrijdag 8 februari 2019
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 8 februari 2019
start:
20:00 uur

De muziek van Joost zit ergens tussen rap en pop, met een gezonde dosis humor en tomeloze energie. Hij heeft zich al laten horen met een EP en twee mixtapes. Naast zijn nieuwe boek Albino, komt hij eind 2018, met dan toch echt zijn eerste échte album. Dit album gaat hij vieren met een clubtour.

Het levensverhaal van de Nederlandse hiphopper laat zich het best omschrijven in beeld. Door de loop van omstandigheden zwierf hij als jonge jongen rond op de online platformen. Een plek waar hij zich het alterego EenhoornJoost liet aanmeten. Naast zijn feilloze gevoel voor beeld heeft Joost een grote voorliefde voor muziek, met beide benen volledig in de tijdsgeest van nu. Naast kleine liedjes op instagram, vaak vol humor, en een aantal viral videos op Youtube, maakte hij de mixtape “Scandinavian Boy” en een gezamenlijke tape met Donnie (“M van Marketing”).

Joost verkocht Doornroosje al eerder vliegensvlug uit, en op Bevrijdingsfestival liet hij zien dat hij ‘here to stay is’.

Rarri Jackson van de Anbu Gang, ook bekend als die charmante guy, is een opkomende rapper uit Woensel die op tour gaat met Joost! Hij was al te horen op de albums van Anbu zoals ‘Nachtleven’ en ‘Zonnige Zuiden’ en hij kwam zelf met songs als ‘Icey Maasblvd’ en meer. Rarri staat bekend om zijn kleurrijke sound met vage teksten die je laat dansen.

Mick Spek is een opkomende artiest uit Katwijk. In oktober bracht hij als zanger/rapper zijn mixtape ‘Mick Spek’ uit en eerder produceerde hij voor o.a. Hef, Paul Sinha, Joost en Donnie.
De ‘Mick Spek’ mixtape is een combinatie van energieke, vrolijke, maar ook diepgaande liedjes in een eerlijk jasje. De tape bestaat uit 12 tracks met featurings van Joost, Stefan Jurriëns én Mick’s vader. De release vierde hij met een uitverkocht poppodium in zijn geboorteplaats.

genre

pop, rap, hiphop

Joost

vrijdag 8 februari 2019

placeholder