Doornroosje
loader

Judy Blank

Judy Blank is terug op de podia met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States.

Voor een 23-jarige heeft ze al heel wat ervaring op haar naam staan. Haar debuut ‘When The Storm Hits’ verscheen in 2014, waarna ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Wilde plannen en grote dromen leiden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Ze speelt in kroegen en koffiebarretjes in Louisiana. Binnen een mum van tijd wordt Judy gevraagd door het lokale radiostation en aanvragen voor nieuwe optredens stromen binnen.

In Nashville kan ze alle open mics van Music City binnen een week van haar bucketlist schrappen. Daar speelt ze ook supports voor The Wood Brothers, Langhorne Slim en Macy Gray.

Geïnspireerd door pure country en americana schrijft ze in de VS ook veel muziek voor haar tweede album, opgenomen in de Southern Ground Studios in Nashville waar ze werkte met producer Chris Taylor. Voorafgaand aan de tour verschijnt dit najaar de tweede plaat van Judy Blank.

Bekijk de foto's