Doornroosje
loader

Planet Rose invites Tomorrow

Karotte + Stimming – live + Satori

De opening van het nieuwe pand is een ideale gelegenheid om weer een ouderwetse Planet Rose meets Tomorrow in het leven te roepen.

In de ruim tien jaar na de eerste editie heeft Tomorrow een flinke lading helden naar Nijmegen gebracht waaronder Paul Kalkbrenner, Sven Vath, Chris Liebing, Guy Gerber en Extrawelt. Maar tot de leukste en beste edities behoorden stiekem toch wel de nachten waarop publiekslieveling Karotte te gast was in de technotempel.

Toen Tomorrow de gelegenheid kreeg om de Duitse smaakmaker weer eens te boeken werd er niet lang nagedacht. Wanneer Karotte een ‘openminded’ publiek – en dat is er in Nijmegen als geen ander – voor zich heeft, toont hij zich de ware meester van de draaikunst. De meest fantastische platen tovert hij dan tevoorschijn en FEEST wordt met hoofdletters geschreven. Geen synch-buttons of andere trucjes, gewoon ouderwets ambachtelijk platen bij elkaar zoeken om een heerlijke energie op de dansvloer te brengen!

Feest wordt het ook zeker met het debuut van live-act Stimming in Doornroosje. De Duitser is een van de grote namen van het befaamde Diynamic label en geldt als een muzikaal genie. Hij brengt aan de lopende band eigen tracks en remixes uit variërend van lounge en deephouse tot techhouse en techno. Hoogste tijd dus om zijn kunsten in Doornroosje te vertonen.

Planet Rose invites Tomorrow wordt geopend door Satori, een vertrouwd gezicht achter de decks en altijd garant staand voor een heerlijke swingende set.

lees meer
Bekijk de foto's