Doornroosje
loader

KissKiss

J-Flava + Sam.wyze + Roi Koch

Het is al een kleine eeuwigheid geleden dat er een Kiss Kiss was dus hebben we genoeg tijd gehad om weer flink uit te pakken. We zullen jullie deze editie op verrassende wijze verlichten in zowel de Rode als de Paarse zaal…

*DJ line up*

Grote zaal (Rood)
Hier brengen we je een mix van top40 hits en alle dansbare plaatjes tussen de 80’s en nu.
We beginnen de avond met dj Sam.Wyze, een jong aanstormende talent uit Nijmegen zelf. Hij wordt opgevolgd door dj J-Flava die jullie al hebben leren kennen tijdens de Roze Woensdag editie van de Kiss Kiss waar hij het publiek meekreeg met zijn opzwepende knallers uit de geschiedenis in een strakke mix.

23:00 – 02:00 uur dj Sam.wyze
02:00 – 05:00 uur dj J-Flava

Kleine zaal (Paars)
In de kleine zaal nodigen we jullie uit om kennis te maken met de Knopje experience! Knopje is een Nijmeegs feest dat gewijd is aan een breed spectrum van de elektronische muziek, met een passie voor experimentele pop en techno. De Knopje filosofie wordt gekenmerkt door vrijheid en eigenzinnigheid. Melodie en diversiteit van de muziek staan daarbij centraal. Knopje staat voor speelse, warme en pulserende melodie- en ritmelijnen en stuwende beats. Roi Koch weet dit als geen ander waar te maken en zal voor jullie draaien in de Kleine zaal.

00:00 – 04:00 uur
o.a. Roi Koch

lees meer