Doornroosje
loader

Kraak & Smaak + L’ENFANT + Funknasia Sounds

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht. Zoek je nog kaarten, kijk dan op ons ticketforum voor aangeboden kaarten of plaats een aanvraag, klik HIER.

Dit Leidse producers trio draait sinds haar eerste uitgebrachte album ‘Boogie Angst’ volop mee in de nationale en internationale live scene en heeft inmiddels een gerenommeerde internationale naam die menig club of festival aan gort speelt. Geen grijze, gezichtsloze laptop show maar een full on live band met drums, bas, toetsen, dj en de live vocals van huidige zanger Ivar Vermeulen en zangeres Berenice van Leer. Nog steeds de dansbare en funky clubsound waarmee ze onder meer Jamiroquai en Gilles Peterson tot hun bewonderaars mogen rekenen. In juni 2016 komt een gloednieuw studioalbum uit: ‘Juicy Fruit’, als voorloper daarvan is single “Prescriptions” al te beluisteren.

Funknasia Sounds gaat na afloop van het concert nog even door met plaatjes draaien waarop prima gedanst kan worden. Blijf dus vooral even hangen!

Bekijk de foto's (Kraak & Smaak)
Bekijk de foto's (L’Enfant)