Doornroosje
loader

Fever

Kraver + Tijn Dekkers + Muska + Keljet

Voor 00:00 binnen = gratis entree!

Fever is terug! Dé avond van Nijmegen voor nu-disco, deep-house en indie disco nodigt dit keer de Amsterdamse Kraver uit om samen met onze eigen Nijmeegse Tijn Dekkers, Muska en residents Keljet een groot funky feest te bouwen.

Het Amsterdamse Kraver bestaat uit productieduo JK en FK. Als liefhebbers van Italo Disco, 80’s en popmuziek maken ze retrosexuele disco/house dat sinds hun eerste track al direct hoge ogen gooit op de blogs. Maar ook daarbuiten bleef hun retro futuristisch sound niet lang onopgemerkt: debuutplaat “Supermoon” kwam uit op toonaangevend nu-disco / indie-house label “Nurvous”. Kraver’s laatste wapenfeit, een remix van “Finder”, de gigantische Ibiza hit van de Duitse Ninetoes kwam onlangs uit op Kling Klong Records en krijgt al veel support van de grote namen in de indie-electronica scene zoals Tensnake en Yolanda Be Cool. Dat Kraver weet hoe hij een dansvloer aan het dansen krijgt bewezen ze al ruimschoots in het Amsterdamse nachtleven. Vanavond komen ze met eigen tracks en retrosexy disco-house Merleyn op z’n kop zetten.

Tijn Dekkers zal de avond openenen. Zijn bijdrage aan de NMGN mixtape serie viel in de smaak en behaalde binnen de eerste 4 dagen al 500 plays. In de mix laat hij horen dat hij de warmbloedige spectrum als geen ander beheerst en de deephouse zeker niet schuwt. Muska sluit de avond super dansbaar af met funky disco house. Residents Keljet maken de line-up compleet. Met laatste single “Together” (samen met de Amerikaanse AVAN LAVA!) hebben ze een monsterhit in wording op zak die ongetwijfeld ook vanavond voorbij zal komen. Keljet laat elke Fever weer zien met hun nu-disco en indie electronica garant te staan voor een groot feest.