fbpx
Krezip

Krezip

vrijdag 1 november 2024
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 1 november 2024
zaal open:
19:00 uur
start:
20:00 uur

Na een succesvolle reünie in 2019, met optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, is Krezip helemaal terug van weggeweest.

Krezip heeft sinds hun doorbraak in 2000 een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit ‘I Would Stay’. Ook in de jaren daarna scoorden ze grote hits met nummers als ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg.

Tien jaar later was daar dus de reünie, en is de band weer een vaste waarde in de Nederlandse muziekscene. In 2023 brachten ze hun zesde studioalbum ‘Any Day No’uit, met daarop onder meer de hitsingle ‘Make it a Memory’, een duet met Danny Vera. Dit jaar volgt het zevende studio album, een album met liedjes speciaal geschreven voor de nieuwe drameserie Máxima (vanaf april 2024 te zien op Videoland). In het najaar gaat Krezip weer touren langs de clubs in Nederland en Belgie, waarbij ze natuurlijk ook Doornroosje aan zullen doen!

genre

pop, rock

media

Krezip

vrijdag 1 november 2024

placeholder