fbpx
KUUNATIC

Kuunatic + Shishi

woensdag 22 juni 2022
locatie:
Merleyn
datum:
woensdag 22 juni 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Het Japanse trio van Kuunatic laat zich in hun muziek inspireren door verschillende culturele perspectieven van over de hele wereld. Ze integreren dit met psychedelica en traditionele Japanse muziek wat een geluid en sfeer oplevert dat volkomen uniek is. De manier waarop de twee werelden botsen is adembenemend en bijna ongrijpbaar.

Het is een wervelwind van zware psychedelische beats gecombineerd met uitgesponnen gitaren ondersteund door een tribale boventoon die aanwezig is in de percussie en zang. Het debuut ‘Gate of Klüna’ verschijnt binnenkort via Glitterbeat Records en is geproduceerd door Tim DeWit (Gang Gang Dance). Een betoverende geluidswereld die genre overstijgend is. Een gedurfd experiment dat tegelijkertijd enorm pakkend is. Luister bijvoorbeeld naar het nummer ‘Titián’ dat afkomstig is van de nieuwe plaat en laat je betoveren door de creativiteit van Kuunatic.

Het trio van Shishi uit Vilnius, Litouwen brengt een kleurrijke, opwindende en steeds veranderende mix van surf, doo wop, pop en post-punk; allemaal hoog gehouden door de fantastische scherpzinnige vocalen van de drie dames. Ze passen dan ook perfect bij Kuunatic qua creativiteit en live reputatie.

genre

pop, rock, world, psychedelic pop, tribal pop

media

Kuunatic

woensdag 22 juni 2022

placeholder