Doornroosje
loader

Legowelt – Ambient Live Show

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Velen kennen muzikale duizendpoot Danny Wolfers a.k.a. Legowelt van zijn melodieuze dansvloer klappers als ‘Disco Route’. Hij weet op een organische manier diverse genres aan elkaar te knopen tot een coherent en catchy geheel. Toch brengt hij met regelmaat ook muziek uit die ver verwijderd is van de dansvloer. Muziek waarop je de ogen sluit en weg droomt. Check bijvoorbeeld het prachtige ambient album ‘Secrets After Dreams’ of het eerder dit jaar uitgebrachte ‘Tips For Life’. Trippy, golvende soundscapes gebouwd op de zo typerende melodieën en akkoorden schema’s. In deze hoek moet je het vanavond in mooie Goffert Theater zoeken. Een ambient concert onder aanvoering van een gelouterde muzikant in een natuurrijke setting, dat kan alleen maar heel bijzonder worden.

Voor dit event zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Er zijn enkel zitplaatsen. Met zijn tweeën naast elkaar plaatsnemen is toegestaan mits men tot één huishouden behoort. Anderen wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina.