Leprous

Fortarock

Leprous

+ Wheel + Aiming for Enrike

zaterdag 18 december 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 18 december 2021
zaal open:
19:00 uur
start show:
19:30 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

De Noorse band Leprous hoort momenteel tot de top van de wereldwijde progrock en -metalscene. Alle platen van de band zijn door de pers de hemel in geschreven en terecht. De band bestaat inmiddels alweer twintig (!) jaar. Deze tour zal dan ook in het teken staan van hun werk door de jaren heen.

De Noren nemen je mee op een avontuurlijke trip door een fantastisch gecomponeerd muzikaal landschap waarin techniek, emotie en overgave bij elkaar komen. De nummers bekruipen je na meerdere luisterbeurten en laten vervolgens niet meer los. Live staat de band garant voor een hard en snaarstrak optreden met creatieve uitspattingen om je vingers bij af te likken. De kraakheldere zang melodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie. Dit vertaalt zich op het podium naar een superstrakke liveshow die dit keer in het teken staat van de hoogtepunten uit hun hele oeuvre. Van ‘Bilateral’ en ‘Coal’ tot hun meest recente album ‘Pitfalls’.

Foto: Troll Toftenes

genre

metal, progressive metal

media

Leprous + Wheel + Aiming for Enrike

zaterdag 18 december 2021