Doornroosje
loader

Major League on Tour

Loadstar + Basher + June Miller e.a.

In 2012 viert Major League Drum ‘n Bass haar 10-jarig bestaan met een tour door de beste clubs en podia in binnen- en buitenland. Op 8 september staan onder andere Loadstar en Basher in Doornroosje in Nijmegen.

Een van de hotste headliners van de avond is Loadstar. Deze Engelse artiest uit de stal van Andy C heeft afgelopen jaren een grote fanbase opgebouwd met dikke anthems en dj-sets op de grootste feesten. Loadstar maakt in Doornroosje zijn debut op Major League. We’re looking forward to this one!

DJ Basher maakte als producer al snel indruk met releases op de labels Frequency en Ram. Afgelopen jaar heeft de Engelsman veel in het buitenland opgetreden. Op Major League in Amsterdam heeft hij eerder een dikke set gedraaid, nu mag hij aan de bak in Nijmegen. Ook het Nederlandse duo June Miller heeft de afgelopen tijd een sterke internationale carrière opgebouwd. Ze staan bekend om hun knallende diepe eigen producties en dito dj-sets.

Residents Pamb & Harsh en Mynor maken deze Major League compleet. Host van de avond is MC Dart.  De kleine zaal wordt gehost door Ransom met niemand minder dan Trap, Strye, Devnik, Tyson en Multiplex MC. De perfecte avond om het nieuwe seizoen in te luiden.