fbpx
Locus Invites

Locus Error + Tripeo

Locus Invites

+ Alias X + Onid + Reich

vrijdag 16 december 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 16 december 2022
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur

Voor degenen die haar niet kennen, laat ons aan jullie voorstellen: Locus Error. Deze techno DJ uit Nijmegen heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt in haar muzikale carrière. Locus Error was te zien bij o.a. Planet Rose, Bauhauz, Thuishaven en Drift. Met haar groovy techno weet ze het publiek in beweging te krijgen en daarna genadeloos af te breken. Locus Error nodigt deze avond verschillende artiesten uit voor een onvergefelijke avond vol groovy techno.

Reich is een techno DJ oorspronkelijk uit Eindhoven, maar nu al vaak te zien op Nijmeegse bodem. Zo staat hij bij Open Source Radio waar hij een audiovisuele show heeft. Tijdens deze show werkt hij nauw samen met VJ’s. Met optredens bij de Basis, Rêve en SGNL neemt hij het publiek mee in zijn passie voor de muziek. Zijn sets zijn doorweven met energie waarbij zijn sound het publiek meedogenloos de avond door sleept.

Alias-X is vanuit zijn liefde voor elektronische muziek onderdeel is geworden van Orbit en Minimal Collective. Deze Nijmeegse DJ levert wekelijks een bijdrage aan het uitlichten van underground artiesten, waardoor hij de elektronische muziek wereld tot in de krochten kent. Hij was eerder te zien bij Open Source radio en Golflengte. Verwacht energieke tracks, opbouwende grooves en melancholische tonen.

Reich en Alias-X bijten samen de kop af van Locus Invites in Merleyn.

ONID is een groovende power-vrouw uit Groningen en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd. Ze is niet alleen resident bij Spoken maar heeft op veel andere plekken als FAKE, Reces, Open Source Radio en In Retraite festival haar publiek betoverd. Haar passie voor de scène klinkt door in elke toon van haar muziek.

Tripeo, well-established techno DJ van Nijmeegse bodem waarmee Locus Error samen het platenlabel en events runt genaamd: BALANS. Tripeo is niet alleen een befaamde producer, begeerd DJ, maar ook oprichter van BALANS en van Wolfskuil Records. Ook draagt Tripeo een warm hart toe aan de scene door onder andere zijn bijdrage aan circularPET. Daarnaast ondersteund hij jonge artiesten waaronder Locus Error en Benwal.

genre

clubnacht

media

Locus Invites

vrijdag 16 december 2022

placeholder