Doornroosje
loader

Louwie + Juan y Jenzel + Otto of Thorns

Equivocation / A Queer Vacation: Classic Folk Rock Quintet Playing in A

Na een tijd van radiostilte komen de mannen van LOUWIE met rechte ruggen uit de kelder van Corrie gekropen om zeer goed nieuws aan de man te brengen. Nog geen jaar geleden brak de Nijmeegse formatie de poptempels van Nijmegen één voor één af en niet veel later was de definitieve doorbraak als Roos Van Nijmegen-winnaar een feit.

Hopelijk heeft u geen plannen na dodenherdenking beste lezer, want LOUWIE gaat het spektakel van vorig jaar dunnetjes over doen. Maar dan drie keer zo groots. Op 4 mei komen de jonge honden terug naar Merleyn.  Niet alleen wordt u verblijd met een spektakeloptreden maar ze verleggen ook nieuwe grenzen met een drievoudige EP release. De EP’s, met de catchy titels ‘Louwie XVI, Marie Antoinette and Other Bullshit Wives’ (1) , ‘Come On It’s Just a Dog’ (2) en ‘Of Course the Mirror is Broken, But I Guess I’m Doing Fine’ (3) klinken zoals je verwacht: pakkend, oorwurmend en oorverdovend.

Heeft u muzieksmaak? Heeft u zin in een eclectische mix tussen jaren 90 gitaarmuziek en moderne garagerock? Heeft u ooit een hond willen zijn? Komt u dan, want dit wil je niet missen!

Foto: Marcel Krijgsman

Bekijk de foto's (Louwie)
Bekijk de foto's (Juan y Jenzel + Otto of Thorns)