Doornroosje
loader

Stellar

Lucas + Rik Payne + Trap

Alhoewel Lucas pas 19 lentes jong is, is dit totaal niet te merken aan zijn sets. Zijn gretige en enthousiaste manier van zoveel mogelijk muziek ontdekken is een voorteken van de potentie van deze Edenaar. Met een goed oog voor de nieuwste producties en een scherp schuin oog voor al de classics die house en techno al decennia voortbrachten, produceert hij intrigerende sets voor zowel de liefhebbers als de dansvloer. Onlangs is hij samen met Rik & Bert de Rooij een nieuw concept gestart; Juxtapose, wat draait om alles wat met UK Bass te maken heeft, maar ook afrobeat, ambient, hiphop.

Rik Payne, het jongere broertje van Bert de Rooij, is een alleseter. De nieuwkomer heeft in tegenstelling tot veel jonge DJ’s eerst grondige DJ-zelfeducatie toegepast. Het resultaat is een technisch sterke DJ die een zeldzaam grote kennis van alles wat riekt naar hip hop, reggae, disco, d&b, jungle en dubstep. Samen met Lucas en Bert runt hij Juxtapose, een vers concept waarin ze proberen muzikale cohesie te brengen tussen alle genres die ze diggen.

Trap is een zeer veelzijdige DJ uit Arnhem. In 2004 starte hij als resident bij de inmiddels langst lopende Drum’n’Bass party van Nederland, Forms. Maar Trap is niet voor één gat te vangen. In zijn sets komen naast D’n’B vaak genres als dubstep, garage of house voor. Vandaag zal Trap zich voornamelijk toeleggen op de nieuwe bass-driven stijlen uit de UK.