Doornroosje
loader

Lucky Chops + Disci x Lerrie

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht, er zijn nog wel kaarten voor de show op 22 november in de Melkweg, Amsterdam. Zoek je nog kaarten voor de show in Doornroosje, kijk dan op ons ticketforum voor aangeboden kaarten of plaats een aanvraag, klik HIER.

Lucky Chops is een jonge brass band die het afgelopen jaar veel bekendheid genereerde via internet. De New Yorkse band kwam op de proppen met verrassende covers van bekende hits. De video waarbij de blazers in een metrostation hun kunsten vertonen bereikte meer dan 15 miljoen mensen. De zeskoppige band kenmerkt zich door een uniek geluid en een enorme energie. De roots van deze band liggen bij de La Guardia Arts Highschool in New York. In plaats van een oefenruimte, koos de band ervoor om hun kunsten te vertonen op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro.

De combinatie van kwaliteit en een flinke Youtube-hit gaat prima samen: de band speelde in het voorjaar van 2016 voor het eerst in Europa en wist alle zalen uit te verkopen. Dit najaar komen ze terug en zullen ze ook naar Nijmegen komen.

Bekijk de foto's