Doornroosje
loader

FortaRock

Max & Iggor Cavalera 'Return Beneath Arise'

Healing Magic

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tijdschema (o.v.b.)

19.30 deuren en kassa open
20.15 Healing Magic
21.25 Max & Igorr Cavalera

Een bijzondere surprise op Sinterklaas avond: de Braziliaanse metalgiganten Max en Iggor Cavalera voeren vanavond samen met hun band de Sepultura-albums ‘Beneath the Remains’ uit 1989 en ‘Arise’ uit 1991 integraal uit! Het betreft een exclusieve en eenmalige Nederlandse clubshow. Het is natuurlijk fantastisch om deze twee baanbrekende platen op één avond integraal voorgeschoteld te krijgen.

‘Beneath the Remains’ is het derde album van de Braziliaanse band en betekende de wereldwijde doorbraak van Sepultura. De plaat wordt gezien als een heuse metal klassieker en wordt vaak in één adem genoemd met ‘Reign in Blood’. Niet geheel ten onrechte, de giftige nummers ‘Beneath the Remains’ en ‘Inner Self’ behoren immers tot het vaste metal canon die iedere metalfan mee kan brullen.

In 1991 verscheen ‘Arise’ via het befaamde Nederlandse Roadrunner Records. Met dit album bouwde Sepultura hun populariteit verder uit. De thrash metal is doorspekt met death metal invloeden en het nummer ‘Dead Embrionic Cells’ groeide al snel uit tot een ware klassieker. Geweldige riffs, killer drumwerk en met voor die tijd een fantastische productie. Dit gaat een feest worden om dit live te horen na al die jaren!

Bekijk de foto's (Healing Magic)
Bekijk de foto's (Max & Iggor Cavalera ‘Return Beneath Arise’)