Doornroosje
loader

The Masters of Mash-Up's 10th anniversary

Memphis Maniacs

+ officiële afterparty: DJ Phonc + DJ Gozert

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De feestelijke jubileum-clubtour van de Masters of the Mash-Up bij zal worden afgesloten in ‘thuisstad’ Nijmegen met daarbij een heuse AFTERPARTY!

Tien jaar na de oprichting zijn de heren Maniacs here to stay en meer alive & kicking dan ooit. In de tussentijd is zowel de show als de muzikale inventiviteit tot grote hoogten gestegen. Tijdens deze jubileum-tour zal het jarige Memphis Maniacs een overrompelende en sentimentele monster-show geven waarin huidige mash-ups, gloednieuwe mash- ups, vintage mash-ups en verbouwde oude mash-ups elkaar zullen afwisselen. Wees verstandig, smeer je keel, trek je dansschoenen aan en kom dit historische feest meevieren samen met Memphis Maniacs!

LET OP! Na de uitverkochte Memphis Maniacs show is het tijd voor de officiële afterparty met DJ PHONC en DJ Gozert en dansen we nog tot 03:00u door.

Bekijk de foto's