Doornroosje
loader

MEROL + Cu2nt

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

MEROL ging van nul naar honderd in 2018, dat bleek maar weer uit haar 3 razendsnel uitverkochte Paradiso shows. MEROL maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet ze ieders hart te veroveren.

Precies een jaar geleden bracht ze haar eerste single ‘Ik Wil Een Kind Van Jou uit’, daarna volgde de hits ‘Lekker Met De Meiden’ en ‘Kerst Met De Fam’. ‘Lekker Met De Meiden’ eindigde in meerdere eindejaarslijstjes, en met spiksplinternieuwe single ‘Hou Je Bek En Bef Me’ blijft ze oprukken als Neerlands meest gewilde popster.

Als support verwelkomen we Cu2nt. Dit Amsterdamse dj-duo ontmoette elkaar in het nachtleven en zijn sindsdien gastheer, performers en een dj-duo. Ze speelde al op meerdere grote locaties en festivals in Nederland, waaronder Paradiso, The Melkweg, Club Air, NYX en Milkshake festival.

Bekijk de foto's (Cu2nt)
Bekijk de foto's (MEROL)