Doornroosje
loader

Metro Kollektief

Dumb & Dumber + Baz Reznik

VJ Vingerverf

 Een 6 meter lange muur van apparatuur staat vanavond midden in Merleyn, waarop drie muzikanten-slash-techneuten voor Metro Kollektief een live all-nighter van opzwepende techno beats gaan pullen.

In 2015 nodigde Metro Kollektief de heren Minotaur Electronics (M.E.) en HANS voor het eerst uit tijdens de ‘Live Night’ van Metro Kollektief. Een avond waar USB’s, platen of cd’s niet welkom zijn. Tijdens deze avond zetten de twee geluidtechnici een gigantische lekker set neer, waarna wij besloten ze een jaar later terug te halen. Deze keer alleen tegenover elkaar en tegelijkertijd. Het bleek een match made in heaven en de start van het duo Dumb & Dumber.

De vierde editie van deze Metro traditie hebben Daan en Robbie (zoals de heren in dagelijks leven heten) op ons verzoek geheel zelf ingevuld.Wat ze hebben bedacht is nog nog nooit eerder vertoond in Merleyn: de artiesten nemen plaats op de grond van de zaal. Dat betekent dat je meekijkt op alle live apparatuur zoals de 101, 303, LXR en al wat in de auto past. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ook Bas Reznik (DYFR Records, Marktkantine) met ze meespelen.

Gooi daar nog eens de visuals van Jeroen Bevers (Herfstdrift, Subcultuur) en lichten van Henry de Jong (Doornroosje, Merleyn) bovenop en dan weet je dat je een magische, unieke nacht tegemoet gaat.