Doornroosje
loader

Metro Kollektief

Dumb & Dumber (live) + Moderon & Tom Zeta (live)

Phoenix Koolen & New People (live)

Metro Kollektief keert terug naar Merleyn met een nacht waarin LIVE centraal staat. De artiesten die ze daarvoor hebben gestrikt zijn niet de minste.

New People en Phoenix Koolen is een combi die je weinig ziet. Phoenix’ sets zijn diep en minimaal, doch opzwepend en dansbaar van karakter. Zijn sound is origineel en kenmerkt zich met fijne ritmiek, liefijke melodieën en een melancholische sfeer. New People –  Thijme voor vrienden – is een muzikant in hart en nieren. Zijn sets kunnen alle kanten opgaan; (deep)house en techno zijn meestal de basis, maar als de knoppen het willen kan een liveset van New People ook vervallen in een jazz- of bluesjam. Samen zorgen ze gegarandeerd voor een unieke beleving.

Moderon en Tom Zeta zijn vaste gasten van onder andere club Basis. Deze twee Utrechtse heren stapelen diepe klanken over een stampende beat waarop stilstaan nagenoeg onmogelijk is. Speciaal voor Metro Kollektief Live Night halen we ze naar Nijmegen.

Dumb and Dumber noemt zichzelf ‘sonic warfare between HANS en Miniature Electronics’. De combinatie van acid en techno zorgt voor een energieke sound waarmee we de avond perfect afsluiten.