Doornroosje
loader

Michael Franti & Spearhead

De show van Michael Franti & Spearhead is verplaatst naar dinsdag 26 januari 2021 in verband met een verplaatste tour door het COVID-19 virus. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

 

De altijd stralende Michael Franti is een Californische muzikant, poëet en spoken word-artiest maar ook filmmaker en filantroop. Hij wisselt feel good-nummers af met serieuze politieke statements. Deze pakt hij in in een aanstekelijke mix van hiphop, funk, ska, reggae en rock.

Samen met zijn band Spearhead staat hij voor een wereld met meer positiviteit, hoop en vrede. Zijn laatste album heet ‘Stay Human Vol. II’ en staat vol met inspirerende nummers die ervoor strijden dat we ook in deze tijden vast moeten houden aan onze menselijkheid. Michael Franti is na zijn verbale avonturen met The Disposable Heroes of Hiphoprisy en The Beatnigs helemaal in balans tussen wat hij wil vertellen en hoe het moet klinken. Bovenop deze ervaring en muzikale en verbale rijkdom komt zijn overrompelende live-reputatie inclusief hits zoals ‘People In the Middle’ ‘Of Course You Can’ en ‘All The Freaky People’. Peace, Praise & Party!