Doornroosje
loader

Molchat Doma + Neighbours Burning Neighbours

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tijdschema (o.v.b.)

20.00 – deuren & kassa open
20.30 – Neighbours Burning Neighbours
21.20 – Molchat Doma

Het uit Minsk afkomstige Molchat Doma wordt gevormd door het trio Egor, Roman en Pavel. Ze worden gezien als hét Wit-Russische antwoord op New Order, maar dan wel van deze tijd.

De teksten zijn rauw, hard en intens. Ze brengen een hybride van kille post-punk, wave en minimalistische synthpop, die zowel nadrukkelijk 80s als futuristisch klinkt. En de band is populair, dat blijkt ook uit de aantallen streams. Hun meest recente album ‘Этажи’ uit 2018, dat vrij vertaald ‘Vloeren’ betekent, is al ruim 1,5 miljoen keer ‘beluisterd’ via Youtube. Een bijzondere avond is gegarandeerd. Verplichte kost voor liefhebbers van Drab Majesty, Boy Harsher, Soviet Soviet en Kaelan Mikla.

Het Rotterdamse kwartet Neighbours Burning Neighbours heeft onlangs de EP ‘Softly’ uitgebracht. Messcherpe noise-pop-post-punk vol snijdende gitaren, hectisch drumwerk, over en weer zingende vocalisten en een bassist die het allemaal in het gareel lijkt te houden. Je moet het zelf maar even komen te luisteren.

Bekijk de foto's (Neighbours Burning Neighbours)
Bekijk de foto's (Molchat Doma)