fbpx
Afbeelding voor Moonchild + Charlie Burg

Moonchild + Charlie Burg

woensdag 12 februari 2020
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 12 februari 2020
start:
20:15 uur

Muzikanten Amber Navran, Andris Mattson en Max Bryk van Moonchild zijn altijd bezig met het verleggen van hun muzikale grenzen. De uit Los Angeles afkomstige band maakt een bijzondere mix van ’new wave’ jazz, r’n’b en soulvolle electronische beats.

Onlangs bracht Moonchild hun vierde album ‘Little Ghost’ uit. Naar eigen zeggen laten ze zich beïnvloeden door D’Angelo en Hiatus Kaiyote. In de VS toerden ze reeds met The Internet, Robert Glasper, Laura Mvula en Kamasi Washington en nu komen ze voor het eerst sinds een lange tijd weer naar Europa voor een tour. Aanrader voor liefhebbers van Hiatus Kaiyote, Alfa Mist en BadBadNotGood.

Voor de show zijn een beperkt aantal VIP tickets te koop. Deze bevat de volgende extra’s: 1 toegangskaart met vroege entree, exclusieve Q&A met Moonchild, persoonlijke foto met Moonchild, gesigneerde Moonchild poster, exclusief VIP merchandise item & officiële meet & greet badge.

Charlie Burg is een Amerikaanse singer-songwriter en producent. Burg werd geboren in Detroit, Michigan. Zelf beschrijft hij zijn muziek als een combinatie van R&B en indierock. In zijn muziek horen we invloeden als Al Green, Marvin Gaye en The Temptations. Ook geeft Burg aan geïnspireerd te zijn door de gedichten van Ralph Waldo Emerson.

Let op: voor deze show zijn zowel reguliere als VIP tickets te koop.

genre

urban, jazz, soul, electronic

Moonchild + Charlie Burg

woensdag 12 februari 2020

placeholder