Doornroosje
loader

Diskodip presents

Mr. Scruff all night long

Tickets
vr 18 januari
  • Normaal€ 18,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Naast onze hosting tijdens Drift Nieuwjaarsdans, hebben we de voornemens voor 2019 ook maar meteen besproken en met succes. 2019 start Diskodip met een klapper en daarom hebben we Official Mr Scruff uitgenodigd voor een marathon dj-set in ons geliefde Doornroosje. Een speciale avond vraagt om een speciale aanpak. Mr. Scruff laat niks aan het toeval over, laat jezelf verassen..

♫ Official Mr Scruff ♫

Als je het hebt over een buitencategorie artiest, dan heb je het onder andere over Mr. Scruff. Bijna 30 jaar muziekervaring en een discografie dat minstens zo bijzonder is als zijn dj sets. Zichzelf blijven uitdagen doet hij mede door zijn ‘all night’ dj-sets, waarbij hij probleemloos switcht tussen verschillende genres. Jazz met doordrenkte house of hiphop met disco klassiekers; Mr. Scruff en zijn gekende visuals zorgen voor een verassende muzikale reis, waarbij hij zorgt voor de perfecte vibe.

♫ Mc Kwasi ♫

Tijdens zijn set wordt Mr Scruff ondersteund door Mc Kwasi. Check hieronder de b2b2b tijdens Dimensions 2013 tussen met Mr. Scruff, Floating Points. Tom Smith & Mc Kwasi.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.