Doornroosje
loader

Diskodip presents

Mr. Scruff all night long

Naast onze hosting tijdens Drift Nieuwjaarsdans, hebben we de voornemens voor 2019 ook maar meteen besproken en met succes. 2019 start Diskodip met een klapper en daarom hebben we Mr. Scruff uitgenodigd voor een marathon dj-set in ons geliefde Doornroosje. Een speciale avond vraagt om een speciale aanpak. De Britse DJ laat niks aan het toeval over, laat jezelf verassen..

Als je het hebt over een buitencategorie artiest, dan heb je het onder andere over Mr. Scruff. Bijna 30 jaar muziekervaring en een discografie die minstens zo bijzonder is als zijn vermaarde dj sets. Zichzelf blijven uitdagen doet hij mede door zijn ‘all night’ dj-sets, waarbij hij probleemloos switcht tussen verschillende genres. Jazz doordrenkt met house of hiphop met disco klassiekers; zijn gekende visuals zorgen voor een verrassende muzikale reis, waarbij hij zorgt voor de perfecte vibe.

Tijdens zijn set wordt de Brit ondersteund door Mc Kwasi. Check hieronder de b2b2b tijdens Dimensions 2013 tussen met Mr. Scruff, Floating Points. Tom Smith & Mc Kwasi.