fbpx
Mt Echo

Mt. Echo + Bismut

vrijdag 4 maart 2022
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 4 maart 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur
Voor deze show is geen toegangstest (Testen voor Toegang) verplicht.
Helaas heeft een van de leden van Mt. Echo een corona besmetting opgelopen… Het is bijna niet te geloven en er is niets aan te doen, maar wel de realiteit van de dag. Heel erg vervelend omdat hiermee de geplande release show van Mt. Echo in de gewenste vorm wederom niet door kan gaan.
Dit keer willen we de avond echter niet annuleren, maar door laten gaan met een show van Bismut en een jamsessie met bandleden uit deze band én Mt. Echo.
 
Geen release show, maar wel party! En dat is beter dan niets, want we hebben allemaal behoefte om die riffs weer eens live te voelen en elkaar te zien. Om het leed te verzachten krijg je het eerste biertje of frisje van het huis!
 
Kaartkopers worden ook per mail op de hoogte gebracht.

De drie heren van Bismut zijn inmiddels geen onbekenden meer en hebben in 2020 hun tweede album ‘Retrocausality’ uitgebracht via Lay Bare Records. In zes nummers wordt de luisteraar meegenomen op een spannende, sfeervolle reis waarbij tijd en ruimte er niet meer toe doen en je meegevoerd wordt in de dynamische flow van de drie muzikanten. Hun instrumentale mix psychedelische rock, hardrock, stoner en metal staat dan ook als een huis.

foto: Edwin Smits

genre

rock, psychedelische rock, noise rock

media

Mt. Echo + Bismut

vrijdag 4 maart 2022

placeholder