Doornroosje
loader

Prehistoric Rhythm Tour

My Baby

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Amsterdamse band MY BABY gaat in het voorjaar van 2017 het land weer door voor een nieuwe clubtour. Het met een Edison bekroonde tweede album van de band ‘Shamanaid’ krijgt in maart een opvolger en die is de basis voor een compleet nieuwe show: ‘Prehistoric Rhythm’.

In tijden van onrust en onze drukke samenleving, ontstaat een nieuwe behoefte aan rust. We zoeken naar nieuwe manieren om terug te keren naar een oer-bewustzijn. MY BABY neemt je als toeschouwer mee op deze ‘Sjamanistische’ reis met een samenspel van muziek, visuals en licht die zelden is vertoond in Nederland.

De afgelopen jaren heeft MY BABY een flinke naam opgebouwd in het internationale livecircuit. Zo speelden ze op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Paaspop. Waren ze in 2015 veertien keer de support-act van Seasick Steve tijdens zijn UK Tour, speelden ze zeven(!) keer op Glastonbury en gaat de band in december op tour in Zuid-Afrika voor tien shows.

Bekijk de foto's