Doornroosje
loader

In The Club Tour

MY BABY

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance dub blues. Er zijn weinig andere manieren om MY BABY te omschrijven. De band heeft een unieke draai gevonden om de muziek een rituele vibe mee te geven die magische concerten tot gevolg heeft.

Deze show is uitverkocht. Op dezelfde tour van My Baby zijn nog wel tickets verkrijgbaar bij o.a. Hedon Zwolle op zaterdag 20 oktober en Effenaar Eindhoven op zaterdag 27 oktober.

MY BABY is een samensmelting van Nederlands en Nieuw-Zeelands bloed. Geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern blues. Het nieuwste album ‘Prehistoric Rhythm’ is een spirituele reis door de tijd. De band haalt de mojo uit een bovenkamer vol kalebassen, lapsteels en dobro’s, omringd door tandeloze wijsgeren en eeuwen aan muzikale tradities. MY BABY is een visioen, een muze. Ze spreekt in hypnotiserende repeterende ritmes en glijdende slides en weet dit te vertalen in een zinderende live show.

Bekijk de foto's