Doornroosje
loader

ROOSJE LIVE IN HET PARK - 1,5 METER CONCERT

My Sleeping Karma + DUNDDW

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Dit concert is seated en met 1,5m maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen. Meer info vind je hier.

My Sleeping Karma staat al jaren bekend om hun instrumentale en fascinerende psychedelische rock. Waarbij de individuele kwaliteit van de muzikanten volledig in dienst staat van de muziek en de relaxte groove. De sound van de Duitsers pulseert als Tool en voegt het abstracte van God Is An Astronaut toe aan de mix. 

De minimalistische aanpak met spaarzaam gebruikte instrumenten en pakkende maar repetitieve leads nestelen zich in het brein. Dit alles is overgoten met bezwerende psychedelische etherische Oosterse elementen. Ondanks het schijnbaar geïmproviseerde karakter, is het geheel van hoog niveau. Naarmate de nummers vorderen en van meer lagen worden voorzien, leiden het gitaarwerk en drumspel regelmatig tot een intense climax. De Duisters zijn niet scheutig met het aantal releases, vijf tot nu toe waarvan het fantastische ‘Moksha’ alweer van 2015 is. Nieuwe werk is in de maak. Wellicht krijgen we hier iets van te horen tijden s een van hun spaarzame shows. De band is een aanrader voor iedere liefhebber van stevige psychedelische rock die live uitvoeringen graag strak en modern uitgevoerd ziet. Het prachtige openluchttheater is hiervoor een schitterende locatie.

DUNDDW is een illuster, flow seeking, improvisatie gezelschap uit Nijmegen. DUNDDW bestaat uit leden van Bismut en Mt.Echo. Al jammend zetten de heren gevoelens van leegte om in muziek; een groovende mix van noise, kraut en spacerock.