fbpx
Afbeelding voor The Naked Sweat Drips + Mt. Echo + Palermo

The Naked Sweat Drips + Mt. Echo + Palermo

zondag 22 december 2019
locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 22 december 2019
start:
20:00 uur

Op zondag 22 december staan er drie talentvolle Nijmeegse bands op het café podium van Doornroosje. Palermo, Mt. Echo en The Naked Sweat Drips gaan er gegarandeerd een stevige en psychedelische avond van maken.

The Naked Sweat Drips sluit met dit optreden een bijzondere periode af rondom het album ‘Pain In Healing’. Na het overlijden van bandmaat Kristian Strik in 2018, ging de psychedelische rockband in 2019 verder als vijftal. Na een wervelende releaseshow in Merleyn,
een albumtournee en Popronde 2019 sluit The Naked Sweat Drips 2019 op een meeslepende manier af in het intieme Roosje café.

Voor de instrumentale postrockers van Mt. Echo is het café van Doornroosje geen onbekende plek. In 2018 nam de band daar haar debuutalbum ‘Cirrus’ op. Een mix van uitgesponnen soundscapes, afgewisseld met harde, hoekige riffs. Deze zomer stond de band nog op het Valkhof
Festival, vanavond zullen ze je meenemen in hun kleurrijke wereld van rust en geweld.

Palermo bestaat uit voormalig leden van de Nijmeegse rockband Taxidermist. Twee jaar lang gingen ze ondergronds om te schaven aan nieuw materiaal. Palermo is rauw en melancholisch en laat deze avond met trots voor het eerst hun nieuwe werk horen aan publiek.

genre

rock, psychedelische rock, postrock

The Naked Sweat Drips + Mt. Echo + Palermo

zondag 22 december 2019

placeholder