fbpx
Next To The Rabbirt Hole

Next To The Rabbit Hole

zaterdag 1 juli 2023
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 1 juli 2023
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur

Had jij ook zo graag naar Down The Rabbit Hole gewild maar heb je geen kaartje kunnen bemachtigen of vond je het simpelweg veel te duur? Niet getreurd, we got your back! Op zaterdag 1 juli organiseren we in Merleyn ‘Next To The Rabbit Hole’ een gratis feest voor alle Down The Rabbit Hole thuisblijvers! Drie lokale helden zullen de hele avond de vetste disco en house platen draaien zodat jij kan doordansen tot in de late uurtjes en de volgende dag nog met genoeg geld wakker wordt om je huur te betalen die maand. Fijn he?  

Boogie Bernd

Boogie Bernd is een nieuw gezicht in de Nijmeegse clubscene. Een paar maanden geleden maakte hij zijn debuut bij Paak met een aanstekelijke selectie uit zijn vinylcollectie. Hij zal je meenemen naar de fijnste grooves van de jaren ‘70 en ‘80 die de dansvloer zullen betoveren! 

DJ Trovão 

House met invloeden uit hip-hop, latin, disco en de UK; De sound van DJ Trovão is erg eclectisch, maar altijd feel-good en groovy. Vol met passie voor de muziek en haar liefhebbers. 

Tsudi 

Met een unieke stijl die invloeden uit diverse genres combineert, weet Tsudi moeiteloos de grenzen tussen house en breakbeat te vervagen. Zijn sets zijn een avontuurlijke reis door opzwepende ritmes, hypnotiserende basslines en vernuftige melodieën.

genre

house, clubnacht

media

Next To The Rabbit Hole

zaterdag 1 juli 2023

placeholder