fbpx
Afbeelding voor Paracetamøl

Roosje ontwaakt

Paracetamøl

zaterdag 20 juni 2020
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 20 juni 2020
start:
20:00 uur

Roosje ontwaakt: de deur staat weer een klein beetje open. Paracetamøl komt zaterdag 20 juni voor twee intieme, maar knallende seated shows naar Doornroosje. De shows vinden plaats om 20.00 en 21.30 uur en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Paracetamøl is een vierkoppige garage-punk band uit Nijmegen/Arnhem. Na al jaren in andere bands gespeeld te hebben ontstond in 2018 deze formatie vanuit de liefde voor bands als The Ex en The Cult; rauw en energiek. Live liet de band al op onder andere het Valkhof Festival horen dat ze hard en scherp spelen, in het verlengde van bands als Oh Sees en Metz. Op het podium is het viertal een uitermate intense beleving: duister, hard en venijnig. De brede muzikale ervaring van de bandleden resulteert in een afwisselend geluid, zonder hiermee de garagepunk los te laten.

Paracetamøl nam hun debuut EP (self titled 7″) op met Erdinc Ecevit Yildiz (Altin Gun) in de Twinsound studio in Milsbeek en werkt nu toe naar een album later dit jaar. De band had een mooie festivalzomer in de agenda die helaas niet door kon gaan. Vanavond spelen ze twee keer voor 30 personen in Doornroosje.

Dit is een seated show. Rond 20:00 start het eerste tijdslot en rond 21:30 het tweede tijdslot. De specifieke tijden worden ruim voor het event gemaild naar de kaartkopers.

genre

rock, punk, garage

Paracetamøl

zaterdag 20 juni 2020

placeholder