Doornroosje
loader

Vuurrood

Park & Sons + Bremer + Ongeoliede Machine

Net als voorgaande jaren staan tijdens de traditionele techno avond van de Ragweek drie grote talenten op het podium, die Merleyn een nacht lang van een dampende house en techno zullen voorzien.

We beginnen de avond met diepere klanken van Bremer. Naast dat hij begenadigd producer is heeft hij zich het afgelopen jaar behoorlijk in de spotlight gedraaid: zo liet hij al o.a. Schones Wochenende, het Zomerkwartier en Nachtdieren (Tilburg) zien dat hij weet hoe hij een zaal mee kan nemen in een lange, diepe trip.
Aan het duo Park & Sons om de stok over te nemen. Wie er vorig jaar bij was weet dat Jorik van de Pol en Vincent Leijen wel van een tandje rauwer houden en met hun uiterst smaakvolle selectie techno de temperatuur nog hoger op zullen doen lopen. Met boekingen op festivals, een eigen avond in Arnhem en een maandelijkse podcast (check het, verplicht luistervoer) gaat hard met deze jongens, dus grijp deze kans om ze nog eens te zien voordat ze de grote zalen voldraaien.  Aan Ongeoliede Machine om jullie laatste restjes energie eruit te laten dansen en zo de avond af te sluiten.
lees meer