Doornroosje
loader

Paul Weller

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

The Modfather komt terug naar Doornroosje. De Britse muzikant Paul Weller maakte furore met The Jam, The Style Council en vanaf de jaren negentig als solo artiest. De Engelse pers ziet hem als de man die de Britpop nieuw leven heeft ingeblazen. Paul Weller geldt als een van de meest invloedrijke popartiesten en werd door de Britpopgeneratie gekroond tot ‘The Modfather’.  

Weller scoorde grote hits als ‘Wildwood’, ‘You Do Something To Me’ en ‘The Changing Man’ en bracht veertien soloalbums uit. Tegenwoordig heeft Weller ook de hits van The Jam en The Style Council weer opgenomen in zijn setlist. Paul Weller staat voor een avondje Britse popmuziek van de bovenste plank.

Als support verwelkomen we deze avond de Franse band Le SuperHomard. Groovy elektronische muziek met zachte akoestische gitaren en mellow beats, het is er allemaal.