Doornroosje
loader

FortaRock

Persefone + POEM

Geen webverkoop
19 apr 2017
  • Deur prijs€ 15,00
  • Voorverkoop prijs€ 12,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Een metalband uit Andorra is al een relatief zeldzaam fenomeen, maar Persefone uit dit piepkleine staatje heeft het potentieel om een wereldwijde topper te worden, en dat is misschien nog wel bijzonderder. Het zeskoppige progressieve metal gezelschap van Persefone uit het piepkleine staatje Andorra is een fenomeen aan het worden.

Wat de band op het laatste album ‘Aathma’ presteert is knap.  De muziek kenmerkt zich door progressieve, melodieuze, technische metal die rijk is aangekleed met toetsen, grunts afgewisseld met cleane zang en schitterend gitaarwerk. Het kan zich met gemak meten met het beste van Between the Buried and Me, Revocation en Obscura. Gaan we nog iets verder terug dan horen we invloeden van Death, Atheist en Cynic terug. En dan hebben we het nog niet eens over het fantastische drumwerk. De plaat heeft het onder meer tot album van de maand in de Aardschok geschopt. Hoeveel aansporing heb je nog meer nodig?

Support is er de vorm van het Griekse Poem die het beste omschreven kan worden als een mix tussen Tool, Opeth en Pain of Salvation. De band heeft afgelopen jaar ook de support verzorgd bij Amorphis. Dus dat zit wel snor!

Bekijk de foto's (POEM)
Bekijk de foto's (Persefone)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.