fbpx
Planet Rose

Year Closing

Planet Rose

Special Request + KETTAMA + Nite Fleit + Oxymore

zaterdag 16 december 2023
Late ticket:
€ 20,50
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 16 december 2023
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
06:00 uur

Op zaterdag 16 december knalt Planet Rose het jaar uit met een A-klasse line-up. Als eerste op de billing hebben we Special Request: de frisse alias van Paul Woolford, geïnspireerd door breakbeat en techno. Met vooruitstrevende releases en insane DJ-sets, heeft SR de scene op geschut als een frisse tornado. Hoog in energie, soms wat onverwachts, maar altijd kwaliteit. We zijn verheugd hem te ontvangen in Roosje.

Aanvullend daarop zien we G-Town headhoncho KETTAMA, die tijdens de Vierdaagse ‘22 een blijvende indruk achterliet met een DJ set zoals we hem zelden zien. Na zijn virale Boiler Room op AVA festival, waarin hij – inmiddels uitgebrachte – releases ten gehore bracht, wisten we het zeker: hij moet Nijmegen weer komen afbreken. Verwacht 4 decks bangers, fistpumpen en nonstop gas geven.

Ook terugkerend op de line-up: Nite Fleit. Haar closing-set op onze Club Voerweg hosting in ‘22 was er evengoed eentje om nooit te vergeten. Van breakbeat, naar techno, naar early, terug naar breakbeat. Het publiek werd alle kanten op geschud en dat ging erin als zoete koek. Op deze line-up is er geen betere match.

Het openingsslot ligt in handen van onze extravagante resident Oxymore. De uitgesproken goedlachse Fransman weet elke set een vibe te pakken die we alleen nog bij hem gezien hebben. Een unieke DJ en producer, met een eigen stijl die lastig in hokjes te plaatsen is. Bij hem valt er altijd wat te ontdekken.

Vide:
OSD
Reich b2b Theoson
Marwan b2b HarryKatur

genre

techno, clubnacht

media

Planet Rose

zaterdag 16 december 2023

placeholder