fbpx
Planet Rose 15 juli

Planet Rose

+ Cera Khin b2b RAVEN + Patrick Mason e.a.

zaterdag 15 juli 2023
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

Late Bird:
€ 25,00
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 15 juli 2023
zaal open:
23:59 uur
start:
23:59 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
07:00 uur

Net als vorig jaar geeft Planet Rose je Vierdaagse een flinke kickstart. We vullen elke hoek van Doornroosje met de beste techno op een grootse editie waar je door het hele pand van alles kunt ontdekken en waar je de rest van de week last van gaat hebben.

In de Rode Zaal staat in de hoofdrol een unieke b2b van “powervrouw of the hour” Cera Khin en de toekomstige superster RAVEN. Een b2b die niet eerder vertoond is en waarvan we nog meer verwachten dan de som der delen.

Ook komt Patrick Mason langs, ondertussen berucht om zijn energieke stage performance maar ook om zijn stevige techno extravaganza waarmee hij al menig zaal net zo hard heeft laten dansen als hij zelf danst. Verder bekende gezichten: na haar clubdebuut op Planet Rose begin vorig jaar keert opkomende superster MYRA terug naar Roosje en is de warmup is in handen van onze eigen OZUM.

De Paarse Zaal vinden we de pompende groove met Chlär, Delano Legito (De Missie), onze kersverse resident Reich en een closing set van onze eigen Locus Error

Cera Khin b2b RAVEN + Patrick Mason + Chlär + Delano Legito + MYRA + Locus Error + Reich + OZUM + VJ TO/BE

genre

techno, clubnacht

media

Planet Rose

zaterdag 15 juli 2023

placeholder