fbpx
Planet Rose

Mall Grab + Effy

Planet Rose

Operating Modus b2b Roel Zweers

vrijdag 20 mei 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 20 mei 2022
start:
23:59 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
06:00 uur

Met pijn in ons hart moeten we jullie vertellen dat Planet Rose met Mall Grab op vrijdag 20 mei aanstaande niet door kan gaan. Ondanks dat corona min of meer voorbij lijkt en we niet meer in lockdowns zitten zijn de gevolgen van de ellendige crisis nog lang niet voorbij.

Zoals op meer plekken in de stad kampt Doornroosje met een groot personeelstekort. Veel mensen hebben tijdens de twee jaar stilte ander werk gevonden: werk met vaste uren, regelmaat en niet meer in de – eeuwig fragiele – culturele sector. Na de plotse heropening is niet iedereen teruggekomen, de arbeidsmarkt is redelijk overspannen en de overvolle evenementenkalender maakt het bijna onmogelijk om in korte tijd nieuwe mensen op te leiden.

We hebben afgelopen dagen hemel en aarde bewogen maar zonder succes. Niet iedereen kan zomaar inspringen op specialistische diensten tijdens een hoogwaardige clubavond.

Kaartkopers krijgen een mail, je kunt je ticket doorzetten naar onze zaterdag-editie tijdens de Vierdaagse (daarover later meer) of je kunt je geld terug krijgen. Het behouden van je ticket komt in feite met een korting, omdat de tickets van die editie duurder zijn. We hopen daarmee de teleurstelling iets te verlichten.

genre

electro, techno, rave

media

Planet Rose

vrijdag 20 mei 2022

placeholder