Doornroosje
loader

Vierdaagse in Doornroosje - Planet Rose special

Ben Sims + Heidi + Stranger

Yotam Avni + Wouter S. + Borish

Geen webverkoop
20 jul 2017
  • Normaal€ 15,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Weinig artiesten kunnen zeggen dat ze al bijna twee decennia huisfavoriet zijn en generatie op generatie Nijmeegse clubbers aan zich weten te binden. Ben Sims lijkt dat geen moeite te kosten. De Engelse geweldenaar is hier al sinds de jaren ’90 kind aan huis en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen.

Tel Aviv herbergt momenteel een van de meest interessante scenes van de wereld, het grote talent Yotam Avni is daar een van de meest treffende voorbeelden van. Niet aan stijl of genre gebonden, ontwikkelde hij zijn eigen sound en plukt daar nu de vruchten van. Weinig artiesten kunnen zowel op Innervisions en Stroboscopic Artefacts releasen, zonder concessies te doen aan hun eigen sound. De grote Nederlandse doorbraak van 2016 was Stranger. Alle grote clubs en festivals deed hij aan en inmiddels zijn de deuren naar de rest van de wereld ook voor hem geopend.

De Paarse Zaal is het domein van de Canadese Heidi en waar Heidi is, is het feest. Haar roemruchte funky Jackathon sessies laten dansvloeren wereldwijd badend in het zweet achter. Iets waar Wouter S. ook het een en ander van afweet. De Utrechtenaar heeft een solide reputatie opgebouwd als housekanon en sluit soundwise naadloos aan op Heidi. Tenslotte maakt Borish zijn langverwachte Planet Rose solo debuut op deze prachtige donderdagnacht van de vierdaagsefeesten!

Bekijk de foto's
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.