Doornroosje
loader

Vierdaagse in Doornroosje - Planet Rose

Charlotte de Witte + Sigha (live) + Vatican Shadow + HRTL (live)

Patski + Thijs Schuitman + Kowloon Odyssey

De leukste week op de Nijmeegse kalender staat weer voor de deur en die trappen we natuurlijk af in stijl! We hebben een breed programma voor jullie in elkaar geknutseld om de Vierdaagsefeesten knallend te beginnen.

De Belgische Charlotte de Witte is zonder twijfel een van de grote smaakmakers van dit moment. Haar carrière gaat letterlijk als een komeet en we zijn bijzonder verheugd haar Nijmeegse debuut te verzorgen. De Engelsman Sigha bracht onlangs zijn tweede album ‘Metabolism’ uit op het gerenommeerde Token label. Hij speelt een aantal selectieve liveshows voor de bijbehorende tour en wij zijn bijzonder verheugd een van zijn shows te hebben gestrikt.

De Amerikaan Vatican Shadow stond ook al lang op ons verlanglijstje, weinig artiesten hebben zo’n eigenwijze kijk op electronische muziek als Dominick Fernow. Hij is ook nog eens bijzonder productief en leverde de afgelopen zes jaar maar liefst acht albums af, de meeste voor industrial/wave label Hospital Productions. In de Paarse Zaal staat de Slovaakse live sensatie HRTL. Zijn uren durende live sessies brachten hem wereldwijd een trouwe schare fans. Hoog tijd om dat naar het podium te brengen. Lokale en regionale connaisseurs Patski, Kowloon Odyssey en Thijs Schuitman zijn uiteraard ook niet te missen.

Bekijk de foto's