Doornroosje
loader

Planet Rose X Couture

Antal + Pender Street Steppers

Emilio Bestevez

Planet Rose krijgt visite. Deze avond wordt in samenwerking met COUTURE georganiseerd. Deze Nijmeegse organisatie heeft sinds de oprichting met een mooi arsenaal aan artiesten laten zien waar het voor staat. Voor deze samenwerking vullen we de paarse zaal met zwaargewichten Antal, Pender Street Steppers en Emilio Bestevez.

De geestelijk vader van Rush Hour, Antal Heitlager hangt liever geen label aan zijn muzikale uitspattingen. Al sinds 1996 reist Antal de wereld rond om zijn platencollectie te verrijken. Hij bezit een schat aan muziek waardoor je nooit precies weet wat je krijgt; hij draait net zo eenvoudig Chicago en Detroit geïnspireerde house als dat hij zeldzame afro-funk, vergeten disco en alles daar tussenin speelt.

Pender Street Steppers is gevormd door Vancouver. In de jaren ‘60 een hippieparadijs, afgesloten van de rest van de wereld door de Rocky Mountains, later geteisterd door armoede en verslavingen. Jack J en Liam Butler, voormalig Mood Hut-crewleden, zijn de vaandeldragers die Europa kennis hebben laten maken met dit typerende geluid uit Vancouver. Met speelse en veelzijdige deejay sets overtuigden ze vanaf onder andere Dekmantel Festival de wereld van hun Vancouver sound.

De gewaardeerde COUTURE resident en Planet Rose routinier Emilio Bestevez completeert het programma. Zijn geluid sluit naadloos aan bij de mannen die later op de avond spelen.