Doornroosje
loader

FJAAK afhaak presents SJAAK

SJAAK – All Night Long (Juan Sanchez, Doka, Tripeo)

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Om met het laatste maar meteen te beginnen: het komt niet vjaak voor, maar alle 3 de FJAAKjes zijn geveld door griep en daardoor niet in staat om te reizen. Heel erg vervelend natuurlijk, maar helaas een duidelijk geval van overmacht. We wensen de heren een spoedig herstel en hopen ze snel terug te zien. Daarover zo snel mogelijk meer. *

Dat brengt ons naar het goede nieuws! We hebben op de korte termijn als vervanging de gelegenheids techno boy band SJAAK weten te strikken voor een All Night Long set. Deze bijzondere eenmalige act met Juan Sanchez, Doka en Tripeo in de gelederen staat garant voor een nacht vol vuurwerk en alsof dat nog niet alles is, staat IEDEREEN op de gastenlijst. Gratis entree for all dus.

*We zijn druk bezig met een vervangende datum voor FJAAK – All Night Long en verwachten daar op korte termijn duidelijkheid over te hebben. Kaartkopers hebben de mogelijkheid om hun kaartje te behouden voor deze nieuwe datum of hun geld terug te ontvangen. Iedereen die een kaart(en) heeft zal z.s.m. op de hoogte gebracht worden per mail over de nieuwe datum.

Bekijk de foto's