Doornroosje
loader

Planet Rose invites Satori & friends

Satori - extended liveshow (album release party)

Holger Hecler + Floyd Lavine

Onze eigen Satori aka Djordje Petrovic bracht eerder het jaar het schitterende album ‘In Between Worlds’ uit. Op deze plaat gaat Satori all out, invloeden komen niet alleen niet uit de elektronische muziek, maar net zo goed uit Afrikaanse traditionals en Balkan zigeuner muziek. De titel van het album is een verwijzing naar zijn Servische en Zuid Afrikaanse roots terwijl hij in Nederland woont. Een echte wereldburger, welke hij mede dankzij deze plaat veelvuldig over vliegt.

Satori heeft 2 van zijn uiterst muzikale vrienden uitgenodigd om de door hem gecureerde avond met ons te vieren. De Duitser Holger Hecler is al bijna 20 jaar actief op de mondiale scene en houdt er daardoor een uiterst wereldse en eclectische benadering op na. Ook Zuid Afrikaan Floyd Lavine haalt zijn invloeden van ongewone plekken, wat in beide gevallen resulteert in een uiterst frisse benadering van House.

De echte headliner van de avond is natuurlijk Satori zelf, hij zal een extended liveset speciaal voor deze avond ten gehore brengen.

Bekijk de foto's