Doornroosje
loader

Planet Rose 'Twenty Years On!'

Nina Kraviz + Eric Cloutier

Serge + Arttu + Still Serious Nic

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

6 maart kan nu de agenda’s in, want de Russische techno koningin komt langs voor 1 van onze ’20 Years On’ events.

Het is zover, Nina Kraviz komt naar Nijmegen. Al tijdenlang prijkte ze torenhoog op onze wishlist. 6 maart kan nu de agenda’s in, want de Russische techno koningin komt langs voor 1 van onze ’20 Years On’ events. Als een wervelwind veroverde ze afgelopen jaren de wereld met haar eigenwijze, elegante en unieke manier van draaien. Nina is een cratedigger van de bovenste plank en komt keer op keer met unieke, vergeten parels op de proppen. Ze levert de nieuwste aflevering voor de DJ Kicks mix series af en lanceerde haar label Trip met een waanzinnig en grillig verzamelalbum. Eric Cloutier is ook al zo’n digger en een echte ‘DJ’s DJ’. Zijn collega’s lopen al jaren met hem weg, want niemand kan zulke mooie verhalen vertellen als deze eigengereide Detroitenaar. Dat bewees hij afgelopen zomer in Nijmegen ook al met een weergaloze all-nighter in Merleyn.

De Paarse Zaal is het domein van 1 van Nederlands oudste en toonaangevende muziekbastions. Clone is een label, distributiemaatschappij en platenwinkel en levert al meer dan 20 jaar prikkelende muziek op. Of het nou techno, house, electro of disco is, Clone is voor geen gat te vangen. Vanavond ligt het accent op jacking house, Chicago maar ook UK style. Ook daar gaat het uiteraard alle kanten op met labeleigenaar Serge, Stil Serious Nic en de rauwe liveshow van de Berlijnse Arttu

lees meer
Bekijk de foto's