Doornroosje
loader

Planet Rose X Schones Wochenende

Rebekah + Headless Horseman (live) + Roel Zweers

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Op de eerste Planet Rose van het nieuwe jaar slaan we de handen ineen met een Nijmeegse organisatie die de afgelopen 6 jaar flink haar stempel heeft gedrukt op het lokale nachtleven. Schönes Wochenende staat voor kwaliteitstechno van de bovenste plank en een co-op is na al die tijd niet meer dan logisch.

De line up-liegt er dan ook niet om. We verwelkomen eindelijk het Britse technofenomeen Rebekah, die eerst furore maakte bij Chris Liebing’s CLR en nu zelf met haar label Decoy en Elements feesten. Naast Rebekah maakt de infameuze Headless Horseman zijn opwachting. Achter de pet met paardenhaar gaat naar het schijnt een cult producer schuil, maar niemand die het echt weet. Wat we wel weten is dat zijn hardware only livesets meedogenloos zijn en we erg blij met deze 2 internationale debuten zijn.

Schönes resident Roel Zweers kickstart de avond. Hij beleefde onlangs een mijlpaal door zijn eerste EP te tekenen bij het in techno kringen beroemde Planet Rhythm no less.

Bekijk de foto's