Doornroosje
loader

Planet Rose

Tommy Four Seven + SNTS - live + Shlømo

Paul Dirks

Geen webverkoop
11 feb 2017
  • Normaal€ 16,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Vanavond verkennen we de rauwere en industriële sounds binnen de techno met een selectie van een oude bekende, twee Planet Rose-debuten en een lokale connaisseur. Tommy Four Seven is een graag geziene gast die al ver voor zijn internationale doorbraak in Doornroosje kwam. Hij begon vorig jaar zijn eigen platform 47, een label en clubavond waarin veel onbekend talent de ruimte krijgt om te experimenteren.

Onze 2 first time Planet Rosers van vanavond weten daar alles van. Zowel de gemaskerde live sensatie SNTS, als de Parijzenaar Shlømo maken deel uit van het collectief. Ze hebben allebei hun momentum te pakken. De in mysterie gehulde SNTS bracht onlangs zijn debuutalbum ‘Losing Sight’ uit, welke het nodige stof deed opwaaien dankzij het compromisloze geluid en next level sounddesign.

Van Shlømo verschijnt een album in 2017. Als nieuwe resident van het beruchte Concrete, wereldwijde tours en met singles die verschenen op Delsin en Wolfskuil is 2016 zijn onbetwiste doorbraakjaar. Onze eigen Paul Dirks past perfect in dit plaatje en laat zonder twijfel horen waarom hij tot Nijmegen’s finest behoort.

Bekijk de foto's
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.