fbpx
poederdoos

Poederdoos

zaterdag 9 december 2023
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 9 december 2023
zaal open:
22:00 uur
start:
22:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
04:00 uur

Poederdoos komt na vier uitverkochte Arnhemse edities naar Nijmegen! Poederdoos is een kleurrijk feest, propvol acts, drag, hysterisch decor en performances. We vieren hier het queer-nachtleven met onbekende muziek en uitzinnige kleding. De dj’s van Poederdoos draaien eclectisch, een mix van Italo Disco, Disco, electro en soms wat acid-house.

RAZZMIC, een ervaren dj en bekende uit de Utrechtse en Nijmeegse dj-scene, zal een eclectische en trippende set draaien. Deze DJ heeft een voorliefde voor electro, jazz, boogie en spacey spirituals. Met gemak mixt Razzmic een b-side van een zwoel Frans jaren ’70 discotrack in een zwaar en groovy housenummer uit de jaren ’90.

TOMPUSS is een begrip in de dragscene van Nijmegen. Op het hoogtepunt van Poederdoos zal ze een energieke performance verzorgen. Ze is gefascineerd door iconen zoals Lady Gaga, Cher en Kylie Minogue. Ze staat bekend om haar campy en sexy podiumstijl en ongeëvenaarde zelfspot. 

MATTEO MORTALE, die sinds 1984 een snor heeft, is een ondergrondse DJ uit Italië. Met Mortale reis je naar een met spiegels beklede discotheek in Rimini, waar iedereen gekleed gaat in Italiaans polyester en vele italo hits worden meegezongen.

DJ SUPERDOEI is een oude bekende uit de Arnhemse ondergrondse scene. Deze dj, met een buitenaards voorkomen, draait eclectisch. Zowel catchy disco als stevige electro verwerkt Superdoei in zijn sets. Hij zal Poederdoos openen met disco en afsluiten met wat zwaarder geschut.

MC SHELLY de hijgende mascotte op Crocs, zal een prijs uitreiken voor de best geklede of ontklede persoon. Deze franse dragqueen kreunt je naar hogere sferen.


KROATISCH NEDERLANDSE VRIENDSCHAP. Dit duo gaat Poederdoos op vinyl openen en neemt je mee terug in de tijd; naar een rokerige club, diep in de Balkan. NKV combineert campy disco met onbekende new wave uit de Balkan.

FARMERS DANCE FORCE: dit ondergrondse gezelschap zal op het hoogtepunt het podium, gehuld in lycra, betreden en het publiek opzwepen met sexy moves.

genre

disco, acid, electro, italo, clubnacht

media

Poederdoos

zaterdag 9 december 2023

placeholder